|
|
|
... egészen más technológiával kell kenyeret,
süteményt készíteni, amit meg kell tanulnunk. Javas
lom az apránkénti keverést, illetve he-
lyettesítést. A durumliszt ugyanolyan jóízû, mint a
fehérliszt, ráadásul a tojást kihagyhatjuk belőle.
Levesbetétnél, galuskánál keverhetjük zabliszttel,
zabpehely-liszttel, később ... |
2015-05-03 00:42:51 |
|
|
|
|
|
|
I. FEJEZET
A reformtáplálkozás egyre nagyobb teret hódít, jelenleg hozzávetőleges becslések szerint 500 millió vegetárius él a világon. Százalékos arányukat tekintve tehát a húsevők száma ma még legalább egy nagyságrenddel nagyobb, mint a természetes módon táplálkozóké. Ez a jelentős arányeltolódás azonban a legtöbb esetben csupán a megszokásnak tudható be. Gasztro... |
|
2008-12-01 23:35:02 |
|
|
|
|